Consultancy

Als het echt anders moet...

Is IT gedoe?

Duurt het te lang?
Te duur?

Alle problemen aan het eind?

Wil je vaker live?


Onze consultants hebben jarenlange ervaring in de IT op het gebied van Agile en Scrum adopties bij middelgrote en grote ondernemingen.

Zonder Scrum en de hulp van Zilverline hadden we de deadline nooit gehaald.

Jeroen Blaauw, Senior Director E-commerce at Ahold Europe | Albert.nl | Appie, bij livegang Allerhande Online

Zilverline heeft bijvoorbeeld bij het Havenbedrijf Rotterdam een groot programma in zwaar weer binnen zes maanden in een lean mean Scrum machine omgeturnd:

@havenrotterdam pet af voor ICT programma Hamis: Agile met stevige kwaliteitsbewaking en discipline. Het kan dus wel!

Hans Nijman, CIO Gemeente Rotterdam op Twitter

Jullie passie en liefde voor dit vakgebied is zeer aanstekelijk. De sporen die jullie achterlaten zijn blijvend; niet alleen voor organisaties of projecten, maar ieder professional afzonderlijk. Ik zie mensen letterlijk opbloeien en soms voor het eerst in hun leven trots zijn en met een enorm plezier naar werk komen. En dat is waar het om draait!

Viktor Grgic, Enterprise Architect Havenbedrijf Rotterdam, maandag 20 december 2010

We werken en werkten onder andere voor Albert Heijn, Global Collect, Wehkamp.nl, International Card Services, Allshare, Nike Europe, Havenbedrijf Rotterdam, Pharmeon, Gramble, Gartner en RTL.

Zilverline heeft ons perfect geholpen om met Scrum ons ontwikkelteam naar 'the next level' te brengen.

Flurin Egger, Managing Partner DigitPaint, dinsdag 17 februari 2015

Sinds Zilverline ons heeft geholpen om met Scrum te werken worden de issues bij de ontwikkeling veel eerder zichtbaar en opgelost, daardoor zijn onze releases veel voorspelbaarder geworden en hebben een veel soepelere eindfase.

Paul Swaab, CTO at Allshare | Fast lane banking solutions

Verandering op ieder niveau

We maken verandering mogelijk door de echte problemen boven water te krijgen en die op meerdere niveaus aan te pakken. Ons aanpak is een combinatie van werken met:


Opdrachtgever

We bepalen de visie met de opdrachtgever en doen een snelle assessment van de uitdagingen. We leren onze klanten op een andere manier naar IT en teams te kijken.


Programma en Product Management

We stellen concrete doelen en zorgen ervoor dat het Scrum proces transparantie en controle geeft. En we vinden de juiste Product Owner binnen uw organisatie en coachen hem of haar.


Scrum Masters

We coachen Scrum Masters om door middel van Scrum de echte blokkades boven water te krijgen. We helpen de blokkades te slechten en zorgen voor steeds betere samenwerking tussen teamleden.


Zilverline teams

We leren teams om samen te werken aan korte sprints die productiewaardige software leveren. Zo goed dat je ermee in productie wil. We helpen met zelforganisatie en niet te vergeten: technische vaardigheden. Want 'Agile zijn' vereist ook een andere manier van werken in teams.

The outstanding coaching from Zilverline enabled our rapidly growing company to master Scrum fast. Now we're an even greater team, have better communication and we always ship on time!

Adam Palmer, Founder of Gramble, 25 april 2014

Scrum heeft ons planningsprobleem laten verdampen

Gideon Kreytz, Director at Pharmeon BV, 1 juli 2013

Hoe kan Zilverline helpen?

Kickstart visual

Kick Start

We geven je een vliegende start. Wij helpen met het maken van een backlog, het trainen van het team, opstellen van een Definition of Done en faciliteren de planning van een eerste sprint.

Evaluatie visual

Evaluatie

Ben je al een tijdje bezig met Scrum maar heb je het gevoel dat het nog beter kan? Wij hebben Scrum in veel bedrijven helpen verbeteren en kunnen je helpen de volgende stap te zetten. We interviewen de relevante belanghebbenden en we geven een presentatie van onze bevindingen en adviezen.

Workshop visual

Workshop

Scrum en Agile zijn veel gehoorde buzzwords. Wil je in korte tijd inzicht krijgen wat je er aan hebt en wat er bij komt kijken? Wil je veel voorkomende zorgen en misvattingen geadresseerd zien? Wij verzorgen een interactieve workshop op maat.