Certified Scrum Product Owner

Schrijf je in voor onze hoog gewaarde Scrum Product Owner training in het Nederlands.

Certified Scrum Product Owner (CSPO) logo

Na deelname aan de training ontvang je van de Scrum Alliance je certificaat.

Datum
Thursday 13 September + Friday 14 September van 9 uur tot 17 uur
Kosten
De training kost € 1695,– ex. BTW, inclusief materiaal, fris, koffie, thee, en lunch
Locatie
De locatie is Hotel Breukelen (aan de A2)
Trainers
Marco Mulder en Bas van der Hoek

Register for training

Fields with a are mandatory

Praticipant 2

Praticipant 3

Praticipant 4

Praticipant 5

Praticipant 6

Praticipant 7

Praticipant 8

Praticipant 9

Praticipant 10

Praticipant 11

Praticipant 12

Praticipant 13

Praticipant 14

Another participant   

Invoice data

Zeer grote complimenten en respect
Dit is mijn tweede training bij Zilverline en ook deze keer was het weer inspirerend. Ik ben de training uitgekomen met niet alleen de theoretische kennis van Product Ownerschap maar ook een fundamenteel begrip van de rol en waarden van Agile. Als Scrum Master was ik vaak bezig met het verkopen van Scrum als doel. Na deze training begrijp ik dat Scrum slechts het middel is waarmee je de waarde voor de organisatie kunt maximaliseren. Hoe je die waarde definieert heb ik nu geleerd en ik kan niet wachten om het in de praktijk toe te passen. Daarnaast inspireert het trainings duo ook door hun interactie met elkaar en de groep. Zeer grote complimenten en respect voor Michael en Marco voor de inspirerende trainingsdagen.
Stas Pavlov - Emakina.NL B.V.
Wat een belevenis
Boeiend en voor een bijna-leek op scrum gebied haast een openbaring wat gedisciplineerd werken in scrumteams je aan werkplezier en toegevoegde waarde voor je bedrijf kan brengen en en hoe je dat dan als product owner het beste kan doen. Ik sta te popelen om het in mijn (nog) niet-agile werkomgeving uit te proberen. De trainers zijn to the point en op een leuke manier confronterend en inzichtgevend. Absoluut een aanrader.
Sylvia van Gorp - Woningstichting Dudok Wonen
Alle onderdelen waren waardevol
Een training Scrum Productowner kun je overal volgen. Je komt aan, je bent aanwezig en je vertrekt. Zilverline verraste me door vanaf de eerste minuut de lat hoog te leggen, me daarna toe te slepen en dat vast te houden tot en met de laatste minuut. Aanwezigheid was niet genoeg.
Jan Kruize - Kruize Beheer Norg BV
Erg leerzaam
Ik vond de PO training erg leerzaam. De afwisseling tussen stukken theorie en praktijkgerichte oefeningen is perfect. Alles wordt aan de hand van duidelijke voorbeelden uitgelegd en als cursist heb je veel invloed op waar het accent ligt in de training.
Mandy Gaillard - ABN AMRO p/a Bloomville
Meer CSPO evaluaties

Trainers

Michael Franken
Michael Franken is Certified Scrum Trainer en ervaren Software Engineer. Hij coacht management- en ontwikkelteams in Agile werkwijzen en principes. Michael heeft succesvol Scrum geïntroduceerd op veel plaatsen in Nederland. Hij heeft o.a. samengewerkt met Jeff Sutherland, Gabrielle Benefield, Henrik Kniberg en Tobias Mayer en doet dat nog steeds.

Michael is een ervaren en praktijkgerichte Enterprise Architect die continue streeft om kwaliteit & productiviteit te leveren. Hij combineert zijn technische capaciteiten met gevoel voor de business en ondernemerschap.
Bas van der Hoek
Bas van der Hoek is een resultaatgerichte hands-on agile coach met meer dan 25 jaar ervaring in software, waarvan 15 in software ontwikkeling en architectuur. Hij coacht management- en ontwikkelteams om Scrum te gebruiken zoals het hoort en steekt graag zijn handen uit de mouwen om andere agile practices in te voeren.

Bas is een ervaren spreker, trainer en Certified Scrum Master en Product Owner. Hij is auteur van drie boeken.
Marco Mulder
Marco Mulder is Certified Scrum Trainer en Certified Enterprise Coach. Zijn eerste ervaring met Agile op grote schaal was in het jaar 2000. Als software ontwikkelaar werkte hij aan Eclipse, samen met Agile pioniers waaronder Dave Thomas en Erich Gamma.

Als één van de Agile pioniers in Nederland gaf Marco jarenlang trainingen met Scrum grondlegger Jeff Sutherland. Ook was hij mede oprichter van nlscrum. Als coach heeft Marco vele jaren ervaring in het helpen van organisaties om Scrum in te voeren en om het werken met Scrum te verbeteren.

Waarom een Zilverline training

check icon
>1000
Zilverline heeft duizenden mensen en honderden bedrijven getraind en gecoached. Van de boardroom tot de werkvloer.
check icon
CERTIFICERING
Certified Scrum Master (CSM) en Certified Scrum Product Owner (CSPO) zijn Scrum Alliance gecertificeerd.
check icon
GRONDLEGGER
Samen met de grondlegger van Scrum - Jeff Sutherland - heeft Zilverline de eerste bedrijven in Nederland Agile gemaakt.
check icon
Interactief
2 trainers voor een groep van maximaal 20 deelnemers, met veel leuke interactieve oefeningen
check icon
PRAKTIJK
Onze trainers/coaches zijn van origine ontwikkelaars én zijn op management niveau actief geweest. Ze kennen de praktijk met al haar uitdagingen zeer goed.
check icon
GEMIDDELD EEN 9
Gemiddelde beoordeling van de trainingen is 9