Certified Scrum Product Owner

Schrijf je in voor onze hoog gewaarde Scrum Product Owner training in het Nederlands.

Certified Scrum Product Owner (CSPO) logo

Na deelname aan de training ontvang je van de Scrum Alliance je certificaat.

Datum
donderdag 8 november + vrijdag 9 november van 9 uur tot 17 uur
Kosten
De training kost € 1695,– ex. BTW, inclusief materiaal, fris, koffie, thee, en lunch
Locatie
De locatie is Hotel Breukelen (aan de A2)
Trainers
Marco Mulder en Bas van der Hoek

Inschrijven training

Velden met een zijn verplicht

Nog een deelnemer   

Factuurgegevens

Enthousiaste en betrokken trainers
Ik heb vele trainingen mogen bijwonen, maar dit is een van mijn toppers. Doordat de CSPO training zelf opgezet was volgens de principes van scrum werden de verschillende aspecten van de methode en rollen hierbinnen direct inzichtelijk. Ik vond dit bijzonder leuk toegepast en door de enthousiaste en betrokken trainers (Marco en Bas), die de boel af en toe op scherp zetten via rollenspellen, kwam de training echt tot leven. Dank jullie wel!
Rogier Peters - Nyenrode Business Universiteit
Relevante voorbeelden en toepasselijke opdrachten
Deze training Certified Scrum Product Owner heeft mij zeer verrast door de manier van trainen. Scrum leren door scrum te gebruiken, met relevante voorbeelden en toepasselijke opdrachten, wat het leuk maakte en voor veel enthousiasme zorgde.
Leonie Sta van Uiter - Kega
Wie op zoek is naar een scrum PO training, zit hier aan het goede adres
Bas en Marco zijn echte vakidioten die een voorbeeld zijn van hoe je goede trainer skills combineert met kennis van inhoud. Hun afstemming onderling naast de afwisseling tussen doceren en actie maakt het een interactieve sessie die voorbij vliegt. Wie op zoek is naar een scrum PO training, zit hier aan het goede adres.
Emile Hamann - Innopay
Ervaren trainers die weten hoe zij kennis moeten overbrengen
In 2 dagen wordt zeer enthousiast ingegaan op de rol van Product Owner. Er is veel ruimte voor vragen en onderwerpen die cursisten graag willen behandelen. Marco Mulder en Bas van der Hoek zijn ervaren trainers die weten hoe zij kennis moeten overbrengen. Aanrader!
Michel  Pirovano - De Nederlandsche Bank
Meer CSPO evaluaties

Trainers

Michael Franken
Michael Franken is Certified Scrum Trainer en ervaren Software Engineer. Hij coacht management- en ontwikkelteams in Agile werkwijzen en principes. Michael heeft succesvol Scrum geïntroduceerd op veel plaatsen in Nederland. Hij heeft o.a. samengewerkt met Jeff Sutherland, Gabrielle Benefield, Henrik Kniberg en Tobias Mayer en doet dat nog steeds.

Michael is een ervaren en praktijkgerichte Enterprise Architect die continue streeft om kwaliteit & productiviteit te leveren. Hij combineert zijn technische capaciteiten met gevoel voor de business en ondernemerschap.
Bas van der Hoek
Bas van der Hoek is een resultaatgerichte hands-on agile coach met meer dan 25 jaar ervaring in software, waarvan 15 in software ontwikkeling en architectuur. Hij coacht management- en ontwikkelteams om Scrum te gebruiken zoals het hoort en steekt graag zijn handen uit de mouwen om andere agile practices in te voeren.

Bas is een ervaren spreker, trainer en Certified Scrum Master en Product Owner. Hij is auteur van drie boeken.
Marco Mulder
Marco Mulder is Certified Scrum Trainer en Certified Enterprise Coach. Zijn eerste ervaring met Agile op grote schaal was in het jaar 2000. Als software ontwikkelaar werkte hij aan Eclipse, samen met Agile pioniers waaronder Dave Thomas en Erich Gamma.

Als één van de Agile pioniers in Nederland gaf Marco jarenlang trainingen met Scrum grondlegger Jeff Sutherland. Ook was hij mede oprichter van nlscrum. Als coach heeft Marco vele jaren ervaring in het helpen van organisaties om Scrum in te voeren en om het werken met Scrum te verbeteren.

Waarom een Zilverline training

check icon
>1000
Zilverline heeft duizenden mensen en honderden bedrijven getraind en gecoached. Van de boardroom tot de werkvloer.
check icon
CERTIFICERING
Certified Scrum Master (CSM) en Certified Scrum Product Owner (CSPO) zijn Scrum Alliance gecertificeerd.
check icon
GRONDLEGGER
Samen met de grondlegger van Scrum - Jeff Sutherland - heeft Zilverline de eerste bedrijven in Nederland Agile gemaakt.
check icon
Interactief
2 trainers voor een groep van maximaal 20 deelnemers, met veel leuke interactieve oefeningen
check icon
PRAKTIJK
Onze trainers/coaches zijn van origine ontwikkelaars én zijn op management niveau actief geweest. Ze kennen de praktijk met al haar uitdagingen zeer goed.
check icon
GEMIDDELD EEN 9
Gemiddelde beoordeling van de trainingen is 9