Albert Heijn App voor Mobile.

Na het succesvol lanceren van Allerhande online is Zilverline begin 2009 door de directie van Ahold gevraagd om de nieuwe Albert Heijn app te helpen ontwikkelen, ook wel Appie genoemd in die periode. Doel van Albert Heijn is om een Mobile app te bieden aan de klant die winkelen nog leuker en makkelijker maakt. Daarnaast wilde Albert Heijn de eerste retailer in Nederland zijn met een eigen smartphone app.

Scrum werkt!

Zilverline heeft teams met medewerkers van Albert Heijn en externe leveranciers samengesteld, getraind in Scrum en vervolgens gecoacht. In korte tijd kon de eerste versie live met de mogelijkheid om producten te selecteren en je eigen boodschappenlijst met de app samen te stellen. Daarna werden recepten van Allerhande en winkel looproutes toegevoegd aan de app. Er is gestart met 3 teams van rond de 8 personen, die zeer effectief en efficiƫnt met elkaar samenwerkten. De afdeling is door de jaren heen flink gegroeid en inmiddels bestaat Albert Heijn online uit bijna 250 FTE. Zilverline heeft gedurende vele jaren de teams gecoacht en begeleid.

Door de aanpak van Zilverline en het vertrouwen van de directie van Albert Heijn in Zilverline is de Albert Heijn app succesvol en in korte tijd ontwikkeld. De app is toonaangevend in de markt en wordt gebruikt door veel Nederlanders op hun smartphone.

Appie

De mobile app van Albert Heijn.

www.ah.nl

Vragen?

Voor meer informatie over deze klantcase neem contact op met

Michael Franken

Directeur, Partner, Trainer & Developer.

Contact