Onze partners

 • Amazon Web Services (AWS)

  Zilverline is Registered Consulting Partner van AWS. Wij ontwikkelen al een aantal jaren met de Technologie van AWS voor diverse software applicaties, zoals onder andere bij Thinka en Jortt. Door gebruik te maken van AWS zijn we in staat snel functionaliteit op te leveren, kunnen we applicaties eenvoudig laten op en afschalen en werken we kostenefficiënt. De mogelijkheden die deze Cloud provider biedt is voor onze klanten inmiddels bewezen en de voordelen zijn groot. We hebben dan ook besloten om Select Tier Consulting partner te worden in het begin van 2020. Op deze manier kunnen we als organisatie doorgroeien in partnerstatus voor AWS en zijn we in staat om nog betere services te bieden voor onze klanten.

  Wil je weten waarom we AWS inzetten bij Jortt, ‘het’ digitale boekhoudprogramma van Nederland?

  Lees de Jortt AWS klantcase

 • Scrum Alliance

  Zilverline biedt toonaangevende trainingen op het gebied van Scrum. Door aangesloten te zijn bij Scrum Alliance kunnen onze deelnemers bij Zilverline de certificeringen van Product Owner (CSPO), Scrum Master (CSM) behalen. Voor meer informatie over ons partnership met Scrum Alliance bezoek dan onderstaande website.

  www.scrumalliance.org

Zilverline gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Okee