Internet of Things

Internet of Things (IoT) laten werken!

Tegenwoordig worden alle apparaten die we hebben verbonden, denk aan je auto, apparatuur in huis, horloges en ook in de industrie zijn er talloze voorbeelden waarbij apparaten en sensoren ‘connected’ zijn. Voor bedrijven is het interessant om deze ‘Things’ te produceren, maar nog belangrijker is dat de ‘Things’ goed worden gebruikt en ingezet, zodat de toegevoegde waarde optimaal is. Zilverline ondersteunt bedrijven met het ontsluiten van de juiste IoT data naar bruikbare Apps, Webportals en Dashboards. Op deze manier kan de eindgebruiker daadwerkelijk aan de slag met IoT en de voordelen ervaren.

Thinka

Zilverline heeft de afgelopen jaren veel kennis opgedaan met IoT door de ontwikkeling van haar eigen smart home product Thinka. Dit is een high-end domotica oplossing voor een huis met KNX systeem, die er voor zorgt dat je alle verschillende domotica producten in je huis kan ontsluiten met bestaande Apps van de grote 3 in de wereld. We ontsluiten hierbij Apple, Google en Amazon, genaamd HomeKit, Smart Home en Alexa. Thinka is daarmee de missing link tussen de apparatuur in jouw KNX huis en deze 3 merken, zowel voor Voice als gebruik van de App.

Naast de ontwikkeling van Thinka hebben we ervaring met bluetooth, LoRa, Z-Wave, ZigBee, RFX, slimme meters, windmolens en OpenTherm. Met de kennis van deze protocollen, certificeringsprogramma’s en security eisen zijn we in staat om hoogwaardige software applicaties te ontwikkelen om IoT te laten werken!

Wat kan Zilverline voor jouw organisatie betekenen op gebied van IoT?

  • Mobiele App ontwikkeling
  • BI Dashboards maken
  • Webportals ontwikkelen
  • Certificering ondersteunen voor Apple, Google, Amazon
  • Security ondersteuning

Wil je weten welke IoT solutions we hebben ontwikkeld,
lees dan deze case: Thinka.

Wil je meer weten over IoT en hoe we jouw organisatie kunnen ondersteunen? Neem dan contact op met Gerben van der Vuurst.

Neem contact op

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Zilverline voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact op met:

Foto Gerben van der Vuurst

Gerben van der Vuurst

Head of Sales & Marketing

Contact Contact