Maatwerk software ontwikkelen

Download de brochure

Je staat voor de keuze om maatwerk software te laten ontwikkelen of een standaardpakket aan te schaffen. Voor veel bedrijven is dit een uitdaging. Een standaard pakket biedt je vaak niet voldoende mogelijkheden om je te onderscheiden van je concurrenten. Maatwerk software ontwikkelen is dan een goede optie.

Anders dan bij een langdurige pakket selectie en configuratie geeft software op maat laten maken sneller resultaat en meer mogelijkheden om bij te sturen. Daarbij blijven de doelstellingen van de business case leidend.

Maatwerk webapplicaties en mobiele applicaties

Zilverline heeft de afgelopen jaren software op maat ontwikkeld voor verschillende sectoren, waaronder FinTech, de zorg, onderwijs en Internet of Things (IoT).

Maatwerk software offerte systeem voor Gibas
Gibas
Ontwikkelen van offerte systeem op maat

Gibas is een organisatie die zich gespecialiseerd in het bouwen en doorontwikkelen van industriële machines en gereedschappen. Om voor potentiële klanten prijsopgaven te doen heeft Zilverline een offerte systeem op maat ontwikkeld. Door te kiezen voor maatwerk software voorkomt Gibas dure licentiemodellen en kostbare configuratie van standaard offerte pakketten. Met een ingewerkt team is op tijd en binnen budget opgeleverd.

Reisbalans biedt werkgevers een compleet digitaal platform voor zakelijke mobiliteit. Zilverline heeft het hele software platform ontwikkeld bestaande uit een webapplicatie, mobiele applicatie en diverse koppelingen met externe systemen. Door te kiezen voor software op maat kon worden ingespeeld op de behoefte van grote nieuwe klanten en worden gekoppeld worden met complexe externe systemen.

Software platform voor Reisbalans
Reisbalans
Reiskilometers automatisch registreren en declareren.

Aanpak software op maat

 • Hand geven

  Stap 1

  Vrijblijvend kennismaken en de business case doornemen. Tijdens deze eerste stap wordt helder wat we voor elkaar kunnen betekenen en hoe we kunnen samenwerken.

 • Kop thee

  Stap 2

  Samen bepalen we hoe we de meest waardevolle delen van de software eerst opleveren, ook wel een minimal viable product genoemd. Op deze manier wordt de business case eerder waargemaakt.

 • User stories

  Stap 3

  Het team van Zilverline schat de kosten en doorlooptijd om inzicht te geven in de investering en oplevermomenten. Hiermee besluit je of je met Zilverline in zee wilt.

 • Scrum Master

  Stap 4

  Start van de eerste sprint. Samen gaan we aan de slag. Jouw organisatie houdt de regie in handen door het aanstellen van een product owner en wij ontwikkelen de software.

 • Software

  Stap 5

  Wij werken met scrum in korte sprints. Elke sprint leveren we software op die je live kan zetten. Hierdoor blijf je als opdrachtgever 'in control' en heb je continu de kans om bij te sturen.

 • Raket vertrekt

  Stap 6

  Wat mag je van ons verwachten? We verdiepen ons in je business case. En we leveren van de eerste tot de laatste sprint relevante en bruikbare software van hoge kwaliteit.

Wil je meer weten over software op maat laten ontwikkelen?

Neem contact op

Zilverline werkt branche onafhankelijk. Momenteel werken we voor de Financiële sector, Overheid, Onderwijs, Retail, Maakindustrie en Transportsector. Staat jouw branche of sector er niet bij, neem alsnog gerust contact op. Het gaat er namelijk niet om voor welke branche je ontwikkelt, maar dat de gemaakte software succesvol voor de organisatie werkt en de eindgebruiker!

Lees meer over software ontwikkeling

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Zilverline voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact op met:

Foto Okke Harsta

Okke Harsta

Partner,
Agile Management Consultant & Developer.

Contact


Zilverline gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Okee