Software ontwikkeling

Ingewerkte Zilverline Scrum teams

Je wilt sneller en vaker live? Hoe doen ze dat toch bij al die Agile bedrijven? Zilverline levert Scrum teams die je organisatie een boost kunnen geven. Onze teams helpen met de software ontwikkeling én dragen tegelijkertijd kennis over. Kennis over Agile, Scrum, Continuous Integration, Test Driven Development, One Click Deployments, Pair Programming, OTAP Build straat, en meer.

Teams visual

We beheersen ons vak van design tot productie. Onze teams zijn getraind in moderne software development methodes en kunnen je helpen om wekelijks met vertrouwen nieuwe functionaliteit live te zetten. We hebben een aantal verschillende technische disciplines, en leveren hulp in teams vanaf 2 personen.

Maak kennis met onze teams

Ruby on Rails

We hebben jarenlange ervaring met grote web-projecten in Ruby. We gebruiken Ruby graag in projecten met veel standaard web functionaliteit, zoals portals, reserverings-sites en e-commerce. Omdat Ruby met of zonder Rails snel resultaten levert en zeer goed te testen is.


We hebben o.a. een groot mobiliteit-platform voor Achmea gebouwd, een backend met een iOS app voor de bikevertising company en we hebben Jortt in Ruby gebouwd.

Zilverline heeft met ons in een hele prettige samenwerking een geweldige applicatie in Ruby on Rails ontwikkeld waar we tot vandaag nog heel veel plezier van beleven!

Christian Gijtenbeek, GÉANT Association, donderdag 8 mei 2014

Maak kennis met onze teams

NodeJS en React Javascript

Sinds een aantal jaar is er steeds meer frontend development in Javascript. We hebben een aantal teams die flink wat ervaring hebben met allerlei libraries en frameworks. Onze favorieten zijn React van Facebook, NodeJS, maar ook AngularJS al dan niet in combinatie met Java. In React hebben we onder meer Thinka en Kaiwa gebouwd en we helpen SuitSupply met meerdere initiatieven.

Onze react-tap-event-plugin is al een hele tijd zeer populair.

Zilverline past heel goed bij de manier waarop wij software willen ontwikkelen. Agile, betrouwbaar en oog voor de nieuwste technologieën op het gebied van Java en Javascript.

Femke Morsch, Product manager at SURFnet, donderdag 12 februari 2015

Maak kennis met onze teams

Apps voor mobiel

Apps voor mobiel icon

Mobiele applicaties zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We bouwen maatwerk mobiele apps voor IOS en Android. Door te focussen op het doel van de eindgebruiker zijn onze apps innovatief en gebruikersvriendelijk. In nauwe samenwerking met de klant ontwikkelen we apps voor onder andere Jortt, Thinka, Kaiwa en Reisbalans.

Oh ja: We love React Native. React Native, ontwikkeld door Facebook, stelt ons in staat om één app te maken voor zowel IOS én Android. Echte natives apps dus, bijna voor de prijs van 1. Onder andere de Jortt app is hier een voorbeeld van.

Maak kennis met onze teams

Java en Scala

Een aantal van onze teams hebben al wat grijze haren en hun sporen ruimschoots verdiend in Java en Scala (en C++ als het moet). We assisteren onder andere SURFnet, RIPE NCC, Elmar Reizen en de Rabobank.

Voor de realisatie van onze volgende generatie diensten inclusief het compleet nieuwe webportaal is Zilverline een onmisbare partner gebleken. De combinatie van de uitstekende technische skills, altijd constructief kritisch gaan voor het beste resultaat en de Scrum aanpak, hebben geleid tot een bedrijfszekere software oplossing waar we allen om meerdere redenen trots op zijn.

Hans Trompert, Product Owner Netwerkdiensten at SURFnet, maandag 15 juli 2013

Maak kennis met onze teams