Software ontwikkeling

Download de brochure

Snel, binnen budget en kwaliteit.

Zilverline ontwikkelt maatwerk software voor bedrijven. In de huidige markt wordt het voor organisaties steeds belangrijker om te digitaliseren. Snellere time to market, kostenefficiƫnt werken, voorsprong op de concurrent en groei zijn cruciaal om je bedrijfsdoelstellingen te behalen of aandeelhouders gerust te stellen. Maatwerk software ondersteunt deze doelstellingen en zorgt voor resultaat.

Wij spelen direct in op de bedrijfsdoelstellingen en de business case en ontwikkelen wat de organisatie exact nodig heeft. Kortom geen overbodige functionaliteit die toch niet wordt gebruikt. Wij leveren ingewerkte teams, waardoor we in staat zijn om snel en met hoge kwaliteit software te leveren.

Digital Team

Bij Zilverline geloven wij in het werken met een ingewerkt team. Het team is in staat om zich te focussen op de business case, bedrijfsdoelstellingen en de juiste oplossing. Hierdoor kan je als opdrachtgever snel tot de kern van de zaak doordringen. Wie wil er nou niet starten met een goed geoliede machine? Dat is de reden waarom wij met veel plezier aan de slag gaan voor jouw bedrijf.

Wij denken strategisch mee over hoe je jouw business toekomstbestendig maakt en houdt. Dit doen we met een slimme mix van mensen, technologie en tooling. Samen bouwen we aan een succesvolle digitale transformatie en nieuwe digitale producten. We brengen de juiste mensen van de klant en Zilverline samen. De organisatie zelf zorgt voor de productowner en brengt de eigen specifieke business kennis in en wij ontwikkelen de software. Met onze brede ervaring met onder andere Fintech, mobiliteitsoplossingen, domotica, transport, retail en data kunnen we snel succesvol zijn bij vrijwel elke organisatie.

Continu doorontwikkelen

We starten opdrachten met doornemen van de business case, vervolgens bepalen we gezamenlijk met welk doel we als eerste aan de slag gaan. Als dat helder is starten we en werken we in sprints naar dit doel toe. Succes zit namelijk niet alleen in het opstarten van het digital team, maar vooral in het continu doorontwikkelen ervan. Dit doen we door het voortdurend valideren en bijschaven van de oplossing. Door onze langdurige ervaring met Scrum zijn we in staat om de focus op het resultaat te houden. Het Zilverline team denkt mee, adviseert en ontwikkelt.

Zilverline werkt branche onafhankelijk. Momenteel werken we voor de Financiƫle sector, Overheid, Onderwijs, Retail, Maakindustrie en Transportsector. Staat jouw branche of sector er niet bij, neem alsnog gerust contact op. Het gaat er namelijk niet om voor welke branche je ontwikkelt, maar dat de gemaakte software succesvol voor de organisatie werkt en de eindgebruiker!

Download de brochure

Lees meer over software ontwikkeling

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Zilverline voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact op met:

Foto Gerben van der Vuurst

Gerben van der Vuurst

Head of Sales & Marketing

Contact Contact