API Ontwikkeling

Data en functionaliteit delen met API's.

API’s zijn in het IT landschap van tegenwoordig niet meer weg te denken. Met API’s deel je op een veilige en betrouwbare manier data en functionaliteit van je applicatie met andere applicaties. Hiermee kun je niet alleen intern kosten besparen, maar biedt ook veel kansen en voordelen voor je business.

Waarom gebruik maken van een API?

  • Gemakkelijk (real-time) data delen met verschillende partijen. Jouw systeem of app is verbonden met andere partijen en door de API kunnen partijen in de keten sneller met elkaar communiceren. Alle partijen in de keten profiteren hiervan.
  • Door inzetten van een API is mogelijk om producten op een nieuwe manier te verkopen. Door waarde toe te voegen in het netwerk waarin je je begeeft, ontstaan nieuwe partnerschappen en nieuwe markten.
  • Blijf in business! API zorgt ervoor dat je efficiënt en slimmer met data werkt. Er zijn genoeg bedrijven die werken met API, als jij niet vernieuwd en mee ontwikkeld, dan doet je concurrent of nieuwkomer in de markt het wel.

Zilverline heeft de afgelopen jaren voor veel organisaties API’s ontwikkeld en daarmee veel kennis opgedaan om een API optimaal te laten werken. Wij geloven namelijk in de meerwaarde van de API. Wij ontwikkelen API’s die snel, schaalbaar, betrouwbaar en veilig werken.

PSD2 integratie en implementatie

Jortt, het boekhoudprogramma voor ondernemers heeft een PSD2 vergunning vanuit De Nederlandse Bank gekregen. Zilverline zorgt door middel van API integratie en implementatie dat banktransacties veilig en realtime kunnen worden ingelezen. De klant heeft daardoor hun boekhouding altijd realtime inzichtelijk en is daarmee up to date.

Meer informatie vind je op de Jortt case pagina en developer.jortt.nl.

Zie jij de voordelen van API ontwikkeling ook en wil je weten over hoe snel Zilverline kan starten? Neem dan contact op met Okke Harsta.

Neem contact op

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Zilverline voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact op met:

Foto Okke Harsta

Okke Harsta

Partner,
Agile Management Consultant & Developer.

Contact

Zilverline gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Okee