App ontwikkeling

Een mobiele app ontwikkelen

Je staat op het punt een nieuwe mobiele app te laten maken voor jouw nieuwe idee of je wilt je app verbeteren of moderniseren.

Ga je voor een webapplicatie die zowel goed op de laptop als op de smartphone werkt of toch een native mobiele app voor in de app stores? En als je kiest voor een native app, ga je dan voor iOS, Android of beide? En hoe zorg je ervoor dat deze zeer gebruikersvriendelijk is en integreert met andere omgevingen? Zo zijn er een aantal belangrijke keuzes die je moet maken, voordat je daadwerkelijk aan de slag kan.

Zilverline ondersteunt al jarenlang organisaties met het ontwikkelen van mobiele apps. We ondersteunen klanten in het nemen van de beslissing voor bijvoorbeeld mobile friendly versus native. Wij denken mee vanaf het begin en doen dit full service. Dat betekent dat wij zowel app design, ontwikkeling, plaatsing app store(s) en alle andere belangrijke zaken tijdens de ontwikkeling voor onze rekening nemen. Wil jij een mobiele app laten maken? Dan ben je bij Zilverline aan het juiste adres.

Onze werkwijze voor app development

Planning icon

Business Case

Allereerst zorgen we ervoor dat alle stakeholders bij elkaar zijn. We nemen de business case door en stellen de product backlog samen. We zorgen voor een schatting van de product backlog om zo een goed beeld te geven van de kosten.

App design icon

App design

Samen kijken we naar de customer journey en het design wordt vastgesteld. Look & Feel komen overeen met het doel van de app, de doelgroep en de branding van de organisatie. De designer is onderdeel van het ontwikkelteam.

Ontwikkelen icon

Ontwikkelen

Het scrum team begint en werkt in korte iteraties of sprints naar het resultaat toe. Tijdens de ontwikkeling werken we samen met de organisatie en kan er worden bijgestuurd.

Oplevering icon

Oplevering

We leveren de app eerst naar wens op. Daarna houden we data bij, zodat we het product kunnen blijven optimaliseren en doorontwikkelen, zodat de eindgebruiker de toegevoegde waarde blijft inzien.

Kies de juiste technologie voor jouw mobiele app

Binnen Zilverline bekijken we per opdracht welke technologie we inzetten. Afhankelijk van de wensen van de organisatie en eventuele eisen die aan de app worden gesteld kiezen we voor React Native, iOS, Android of soms een responsive web applicatie. React Native gebruiken we om een hybride app te ontwikkelen. Een hybride app is een app die zowel geschikt is voor iOS en Android, maar wel een echte native app is. Door het gebruiken van React Native hoef je maar één app te ontwikkelen die geschikt is voor beide platformen. Dit scheelt aanzienlijk in zowel kosten als time to market.

Heb je een mobile first strategie, of een puur informatieve website dan is het responsive maken van je website een goed idee, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren op hun smartphone. We maken dan graag een web app voor je. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van GPS, camera, push-notificaties versturen, microfoon, contactenlijst of de vingerafdruk- of gezichtsscanner inzetten, dan is een native app geschikt voor jou.

Kortom de app die je kiest is afhankelijk van de specifieke business case en jouw wensen. Wij denken graag mee welke oplossing het meest geschikt is voor jouw situatie.

Dit krijg je bij Zilverline:

  • Een gebruikersvriendelijke app. Ons team van specialisten bekijkt de app continu vanuit de gebruikers. Het succes van een app hangt immers in grote mate af van de tevredenheid van de gebruikers.
  • Controle en overzicht tijdens het ontwikkelen. Als klant blijf je ook tijdens het ontwikkelen in control en op de hoogte van de status van de ontwikkelingen.
  • Moderne en bewezen technologie. We zetten de juiste technologie in wat nodig is voor jouw business case.
  • App design. We zorgen voor de juiste look and feel die gevraagd wordt en zorgen dat deze goed overeenkomt met de branding van de organisatie.
  • Een schat aan ervaring. We hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van apps. Hybride, iOS, Android maar ook responsive webapplicaties. Voor hoog volume, interactie, gamification, integratie backend, API’s en dashboards.
  • Een veilige app. We houden rekening met eventuele AVG of GDPR eisen en zorgen ervoor dat we voldoen aan de laatste security standaarden.

Wil je een indruk krijgen van welke Apps we onder andere hebben ontwikkeld?
Bekijk dan onze klantcase van Reisbalans en Thinka

Wil je meer weten over App Ontwikkeling? Neem dan contact op met Okke Harsta.

Neem contact op

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Zilverline voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact op met:

Foto Okke Harsta

Okke Harsta

Partner,
Agile Management Consultant & Developer.

Contact

Zilverline gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Okee