Over Zilverline

Business case leidend, niet de techniek

Zilverline is een software development bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat je software snel, goed en met een daadwerkelijke return of investment kan ontwikkelen. Dit doen we door de belangrijkste software onderdelen in volgorde van de business value te ontwikkelen, zodat de business case leidend is en niet de techniek. Het resultaat is goed werkende software waar de eindgebruiker blij van wordt en die organisaties beter laat werken.

Inleven in de klantsituatie

Met deze filosofie is Zilverline in 2009 gestart. Zilverline heeft als eerste organisatie in Nederland Scrum ingezet voor software projecten en daardoor zijn we jarenlang in staat geweest om bij veel organisaties succesvol te zijn. Wij zorgen ervoor dat teams en business beter samenwerken en zetten technieken in zoals Cloud, DevOps, Continuous Delivery in om de resultaten te behalen. Dit doen we door teams nauw te laten samenwerken met de productowner, met korte sprints en door het inleven in de klantsituatie.

Wij zetten onze kennis en kunde in bij veel bekende organisaties in de markt. En we ontwikkelen eigen applicaties, zoals Thinka en Jortt. Voor meer informatie welke opdrachten Zilverline doet, bekijk dan onze klantcases.

Snel en binnen budget

Wij zijn een bedrijf, dat jou helpt met je digitale transformatie of jouw nieuwe digitale product. Wij geloven erin dat je snel en binnen budget kwalitatief hoogwaardige software kan ontwikkelen waar de eindgebruiker blij van wordt. Dit doen we samen met onze klanten en voor de eindgebruiker. Zilverline denkt mee, adviseert en ontwikkelt.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Zilverline voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact op met:

Foto Okke Harsta

Okke Harsta

Partner,
Agile Management Consultant & Developer.

Contact

Zilverline gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Okee