Boekhouden met een Glimlach!

Jortt, hèt gebruiksvriendelijke digitale boekhoudpakket ontwikkelt voor ondernemers met ondernemers!

Ontstaan uit het idee dat er geen boekhoudpakket was voor ondernemers, alleen voor boekhouders zelf, heeft Zilverline op Playground Friday dit idee uitgewerkt en doorontwikkeld.

De nieuwe manier van boekhouden

Jortt is een nieuwe manier van boekhouden met een directe koppeling naar je bij- en afschrijvingen van bijvoorbeeld je bank- of Mollie rekeningen. De traditionele boekhoud handelingen zijn volledig geautomatiseerd waardoor de gebruiker deze kennis niet hoeft te hebben. Door deze innovatieve manier van boekhouden kan Jortt zich volledig richten op de toekomst.

Zilverline heeft deze boekhoudsoftware van scratch af ontwikkeld met de allernieuwste technologie en een overzichtelijke interface. Technologie die een realistische bijdrage levert aan het gemak en de ervaring van de Jortt gebruiker. In Scrum sprints van 1 of maximaal 2 weken ontwikkelt Zilverline samen met de product owners van Jortt nieuwe features zodat het steeds beter aansluit bij de wensen en eisen van de gebruikers.

Niet alleen techniek

Zilverline richt zich niet alleen op de techniek maar denkt ook mee met de business case. Een van de belangrijkste eigenschappen van Jortt is dat de ondernemer zelf haar eigen boekhouding foutloos kan doen.

Door middel van Dashboards monitort Zilverline de activiteiten van de gebruikers om erachter te komen of boekingen goed verlopen. Zo kan Zilverline proactief inspelen op de wensen van de gebruiker.

Dit heeft geresulteerd in een product dat Jortt boekhouden simpelweg gaaf maakt. Een product dat je boekhouding automatiseert en het tegelijkertijd compleet en betrouwbaar maakt. Kortom: Boekhouden met een Glimlach!

Koppelingen

Jortt heeft koppelingen met onder andere..

Mollie

Dropbox

Bunq

PSD2

Payt

Mandrill


Quote

“De toegevoegde waarde van Zilverline is dat ze niet zomaar bouwen waar je om vraagt, maar meedenken in het klantproces. Daar voegen ze hun kennis van eerdere projecten aan toe en dan pas wordt er gebouwd. Het resultaat is dat je meer krijgt dan waarom je vraagt en vaak nog sneller dan je verwacht”

Hilco de Roo, founder Jortt

Jortt

Digitale boekhoudpakket

www.jortt.nl

Technologieën

Event Sourcing

Ruby

  • Sequent
  • Sinatra (web)
  • ActiveRecord

Javascript (ES6)

  • React
  • Redux
  • Node.js

HTML 5 & CSS 3

Postgresql

AWS

  • EC2
  • S3
  • CloudWatch

Terraform

Ansible

Jenkins (CI/CD)


Vragen?

Voor meer informatie over deze klantcase neem contact op met

Lars Vonk

Directeur, Partner & Developer

Contact