Mobiliteit oplossing voor organisaties.

Reisbalans biedt werkgevers een compleet digitaal pakket voor zakelijke mobiliteit. Daarmee creëren ze de perfecte mobiliteitsoplossing voor organisaties om hun medewerkers de beste reiskeuze te laten maken en dit te registreren en te verrekenen binnen de organisatie.

Reisbalans heeft systeemkoppelingen met verschillende partners waardoor ze wensen op maat kunnen invullen en ook met HR- en salaris pakketten kunnen koppelen. Het is een full service oplossing voor klanten.

Scrum aanpak

Zilverline is door Reisbalans gevraagd om de software te ontwikkelen. Zilverline heeft door middel van de Scrum aanpak in sprints van 2 weken met een klein ontwikkelteam de software gebouwd en doorontwikkeld. Het succes van het eindproduct is tot stand gekomen door met korte iteraties en nauwe samenwerking met de Product Owner van Reisbalans snel en goede kwaliteit software op te leveren.

Dit werkt voor Reisbalans erg efficiënt en gemakkelijk. Reden van het succes is de nauwe samenwerking, ervaren developers, korte feedback lijnen, elkaar goed weten te vinden tijdens de sprint en requirements goed helder te hebben voor de start van een sprint.

Door de werkzaamheden van Zilverline is Reisbalans in staat om voor hun klanten een ondersteunende en gebruikersvriendelijke applicatie te bieden die het volledige mobiliteitsbeleid uitvoert. Daaronder valt het gebruik van een mobiliteitskaart en/of het registreren en declareren van alle vormen van vervoer, zoals trein, auto, fiets, parkeren, tanken en nog veel meer. Het is een kwestie van kiezen en combineren en dat allemaal digitaal.


Quote

“Al vele jaren is Zilverline een belangrijke partner voor Reisbalans. De ontwikkelaars van Zilverline zijn bijzonder deskundig en resultaatgericht. Dankzij hun flexibele inzet maken wij wekelijks forse stappen!”

Wouter Berris, CCO Mobility Invest Group

Reisbalans

Digitaal pakket voor zakelijke mobiliteit.

www.reisbalans.nl

Technologieën

  • React
  • PostgresQL
  • GraphQL
  • React Native
  • Ansible
  • OAuth2

Vragen?

Voor meer informatie over deze klantcase neem contact op met

Lars Vonk

Directeur, Partner & Developer

Contact