Beheer en doorontwikkeling

De afgelopen jaren heeft Zilverline voor veel organisaties Software ontwikkeld. Je kan daarbij denken aan Webportalen, Frontend - Backend systemen, API, Mobile Apps, Dashboards, IoT oplossingen en ook Cloud services. Na een tevreden implementatie vragen organisaties regelmatig of we de ontwikkelde applicatie ook willen doorontwikkelen en in beheer nemen. Dat doen we als Zilverline graag.

Bestaande applicatie

Heb je een bestaande applicatie, die niet ontwikkeld is door ons, dan is er alsnog de mogelijkheid dat we deze in beheer kunnen nemen. We gaan daarvoor met jou om de tafel om te kijken of de applicatie en de werkzaamheden bij ons passen en we zo succesvol kunnen zijn voor jou.

Beheer en doorontwikkeling door Zilverline biedt een aantal voordelen voor jou als organisatie:

  • Je hoeft zelf de kennis en kunde niet in huis te houden of halen. Je kan focus houden op de core activiteiten en business innovatie van jouw organisatie.
  • We werken veilig en betrouwbaar door onze kennis van security en de inzet van hoogwaardige development skills.
  • We zorgen ervoor dat de Software efficiĆ«nt en kostenbewust werkt. Door de inzet van Cloud Services en bijbehorende automatisering laten we applicaties optimaal draaien.

Wil je weten bij welke klanten wij beheer en doorontwikkeling ondersteunen?
Bekijk dan onze klantcase van Surfnet en Reisbalans

Wil je meer weten over wat Zilverline op het gebied van beheer en doorontwikkeling kan betekenen? Neem dan contact op met Okke Harsta.

Neem contact op

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Zilverline voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact op met:

Foto Okke Harsta

Okke Harsta

Partner,
Agile Management Consultant & Developer.

Contact

Zilverline gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Okee