Cloud Services

Voorop lopen in de markt

Snellere time to market, kostenefficiƫnt werken, voorsprong op de concurrent, wendbaarheid en groei zijn cruciaal om je bedrijfsdoelstellingen te behalen of aandeelhouders gerust te stellen. Cloud Services zijn inmiddels onmisbaar geworden om voorop te lopen in de markt en concurrentievoordeel te behalen.

Bij Zilverline hebben we de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met een aantal Cloud Services. Wij helpen jouw organisatie graag om gebruik te maken van de mogelijkheden die de Cloud biedt en daarvoor ondersteunen wij jou met de volgende services.

 • Modern Application Development

  Zilverline heeft veel ervaring met Modern Application Development en we weten dan ook als geen ander hoe deze applicaties te ontwikkelen.

 • DevOps

  Een combinatie van ontwikkeling (Dev) en bedrijfsactiviteiten (Ops) waarbij het team, processen en technologie doorlopend waarde bieden aan klanten.

 • Migratie naar de Cloud

  Om gebruik te maken van de vele voordelen die de Cloud biedt, zoals kostenbesparing, productiviteitsverhoging en operational excellence helpt Zilverline jouw organisatie met het migreren naar de Cloud.

 • Internet of Things

  Tegenwoordig zijn er talloze IoT apparaten en sensoren beschikbaar in de markt. Zilverline heeft veel ervaring opgedaan met het ontsluiten van IoT data naar bruikbare Apps, webportals en dashboards.

  Lees meer

Zilverline gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Okee