Digital Transformation

Download de brochure

Heb je als organisatie een idee voor een nieuw digitaal product, een innovatie of wil je digitaal transformeren dan ben je bij Zilverline aan het goede adres. Wij helpen bedrijven en instellingen graag met de volgende stappen van deze verandering. Met de jarenlange ervaring in complexe software ontwikkeltrajecten weten we goed wat de beste aanpak en werkwijze is.

Dit is onze aanpak:

 • Hand geven

  Stap 1

  Kennismaken met elkaar en doornemen van de Digitale Strategie en bijbehorende business case. Tijdens deze eerste stap maken we helder welke rol we kunnen spelen in deze transformatie en wat we kunnen betekenen.

 • Kop thee

  Stap 2

  Jouw organisatie en het Zilverline team bepalen samen hoe we ervoor zorgen dat we de belangrijkste software onderdelen in volgorde van de business value ontwikkelen, zodat de business case leidend is en niet de techniek. De backlog kunnen we daarna samenstellen.

 • User stories

  Stap 3

  Organiseren van een schatting sessie door het Digital Team van Zilverline. We kunnen na deze sessie een schatting geven over de investering en aanpak van de eerste iteraties.

 • Scrum Master

  Stap 4

  Start van de eerste sprint. Samen gaan we aan de slag. Jouw organisatie houdt de regie in handen door het aanstellen van een product owner en wij ontwikkelen de software.

 • Software

  Stap 5

  Wij werken met Scrum in wekelijkse of tweewekelijkse sprints. Je mag van ons verwachten dat we aan het eind van elke sprint software opleveren die je live kan zetten. Door onze manier van werken blijf je als opdrachtgever in control en heb je continu de kans om bij te sturen.

 • Raket vertrekt

  Stap 6

  We helpen je met het realiseren van je business case. Door continue op te leveren kun jij de meeste waarde leveren aan jouw klanten. Kortom, je mag van ons een succesvol eindresultaat verwachten en de lancering van het digitale product.

Download de brochure

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Zilverline voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact op met:

Foto Gerben van der Vuurst

Gerben van der Vuurst

Head of Sales & Marketing

Contact Contact