Modern Application Development

Moderne manier van applicatie ontwikkeling

De meeste bedrijven zijn momenteel bezig om meer flexibel of Agile te worden, zodat ze beter op veranderingen in de markt kan inspelen. Daarnaast willen organisaties innoveren en snel aanpassingen kunnen doen. Je hebt hiervoor andere IT applicaties nodig dan jaren geleden gebruikelijk was.

Om Agile te zijn heb je de behoefte aan applicaties, die snel schalen voor vele gebruikers, beschikbaar zijn op ieder moment en waar ook ter wereld. Daarnaast verwacht de eindgebruiker dat het systeem razendsnel reageert en dat zoekopdrachten in milliseconden worden verwerkt.

Zilverline heeft veel ervaring met Modern Application Development en we weten dan ook als geen ander hoe deze applicaties te ontwikkelen.

Voordelen van een moderne manier van applicatie ontwikkeling:

Time to market icon

Snellere time to market

Door vaker te releasen en de overhead te verminderen kunnen ontwikkelaars sneller functionaliteit ontwikkelen en opleveren. Geautomatiseerde tests en release processen zorgen voor minder fouten en daardoor kan je sneller digitale producten lanceren.

Innovatie icon

Versnellen van Innovatie

Met een modulaire architectuur kunnen veranderingen aan individuele applicatie onderdelen snel en met veel minder risico aangepast worden. Dat betekent dat teams in korte iteraties aan nieuwe onderdelen kunnen werken en daardoor ook snel kunnen experimenteren met deze idee├źn.

Zichtbaar icon

Vergroten van betrouwbaarheid

Door het automatiseren van testprocedures en het monitoren van elke stap in de ontwikkel lifecycle wordt het mogelijk om betrouwbaarder nieuwe applicaties te ontwikkelen en te releasen. Als er zaken zijn die tussendoor gebeuren dan is dat real time zichtbaar en kan je ter plekke evalueren en aanpassen.

Kosten verlaging icon

Kosten verlaging

Door het pay per use prijs model kan je kosten besparen aangezien je alleen betaald voor het daadwerkelijke gebruik van de applicatie en niet voor de periode dat je het niet gebruikt. Je infrastructuur management wordt overzichtelijker en ook de beheerkosten worden minder, dat resulteert in een verlaging van de kosten.

Wil je weten hoe wij Modern Application Management inzetten,
lees dan de klantcase: Jortt.

Zie jij de voordelen van Modern Application Management ook in en wil je meer weten over hoe we kunnen samenwerken neem dan contact op met Okke Harsta.

Neem contact op

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Zilverline voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact op met:

Foto Okke Harsta

Okke Harsta

Partner,
Agile Management Consultant & Developer.

ContactZilverline gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Okee