Migratie naar Cloud

De vele voordelen van de Cloud

Om gebruik te maken van de vele voordelen die de Cloud biedt, zoals kostenbesparing, productiviteitsverhoging en operational excellence helpt Zilverline jouw organisatie met het migreren naar de Cloud.

Wij migreren allerlei applicaties naar de Cloud, je kan daarbij denken aan de website, backend applicaties, portalen, databases, hosting of andere workload. Door gebruik te maken van onze skills en kennis van AWS kunnen wij snel inzicht verkrijgen hoe we jouw organisatie kunnen helpen.

Allereerst doen we een intake op locatie om de situatie met elkaar door te nemen en de business case te maken of te valideren. Vervolgens bepalen we de aanpak en doen we een schatting van de werkzaamheden. Het stappenplan dat we doorlopen komt grotendeels overeen met het genoemde proces in Software Ontwikkeling.

Waarom migreren organisaties naar de Cloud?

- Gemiddelde Infrastructuur kosten dalen met ongeveer 31%
- Ontwikkelteam heeft een verhoogde productiviteit van ongeveer 62%
- Reductie van je downtime van een applicatie met 94%
- Het aantal opgeleverde functionaliteiten neemt gemiddeld met 3x zoveel toe

Wil je weten hoe Zilverline een Cloud migratie heeft gedaan bij Jortt?
lees dan de klantcase: Jortt.

Wil jij ook een succesvolle Cloud migratie neem dan contact op met Okke Harsta.

Neem contact op

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Zilverline voor jouw organisatie kan betekenen, neem dan contact op met:

Foto Okke Harsta

Okke Harsta

Partner,
Agile Management Consultant & Developer.

ContactZilverline gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Okee